3Ds Max VRay

Purpose

3Ds Max Design és un software de disseny que comprèn modelat, generació d’escenes i animacions de manera fotorrealista. Utilitza modelat poligonal per la generació de volums obtenint formes d’alta complexitat.

La integració del motor de render V-Ray permet crear, aplicar i ajustar la il·luminació i els materials de forma precisa, amb el que aconseguirem dotar de realisme les nostres presentacions de projectes. Les opcions de configuració de V-Ray aconsegueixen elevar exponencialment la qualitat del resultat final, oferint ajustaments precisos que simulen opcions reals.

L’usuari, independentment del seu nivell d’habilitat tècnica, pot realitzar treballs creatius i originals, aproximant el model a la realitat. L’objectiu del curs es garantir l’aprenentatge del programa, com les tècniques de treball més habituals en les empreses mitjançant l’elaboració de diferents casos pràctics.

Matriculació

Existeixen dues vies per inscriure's a un curs. Per una banda, es pot a formalitzar la matrícula a través de la matriculació online, on s'hauran de seguir els següents passos:

 • Accedir a la matriculació del curs desitjat i omplir el formulari. Per poder gaudir del descompte del 50%, caldrà adjuntar l'arxiu de la matrícula vigent que l'acrediti com a estudiant o el full d'inscripció a l'atur.
 • Un cop enviat el formulari podrà triar la forma de pagament, mitjançant transferència bancària o Paypal. Seguidament rebrà un correu electrònic de confirmació de la matrícula. 

Per altra banda, en el cas que vulgueu matricular-vos de manera presencial, caldrà omplir un formulari d'inscripció a la recepció de la Fundació CIM (Horari: de 8:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h). Un cop comprovat el pagament, rebrà un correu electrònic de confirmació de la matrícula.

Descompte per a estudiants o persones en situació d'atur: Al estar inclòs en sectors amb descomptes especials, haurà de presentar a la Recepció de la Fundació CIM la seva Matrícula d'estudis o el seu Full d'Inscripció a l'Atur. En aquests casos, la factura del curs sempre anirà a nom de l’estudiant, en cap cas a nom de cap empresa/fundació/cooperativa o associació i no es podrá bonificar per la Fundació Tripartita.

Normativa del curs: És imprescindible tenir coneixements bàsics d'informàtica i de dibuix tècnic. Per obtenir el Diploma de la Fundació CIM i el Certificat d'Aprofitament del curs s'ha de complir amb el 80% mínim d'assistència obligatòria, aplicat al número total de sessions. L'alumne realitzarà una prova final per avaluar si el participant ha aconseguit el nivell mínim requerit per a l'obtenció del títol.

Les places disponibles s'adjudiquen per ordre de pagament. Si el curs en el qual estàs interessat és tancat, pots posar-te en contacte amb cursos@fundaciocim.org i reservar la teva plaça per a la propera edició.


Edition: Març 2018

Preu
590€
Amb descompte
295€
Durada
60 hores
Crèdits ECTS
ETSEIB: 2 crèdits FNB: 3 crèdits *matrícula grau vigent
Horari Dll a Dv - Matí
Pròximament
Horari Dll a Dv - Tarda
Inici: 22/03/2018 Final: 24/04/2018 de 15:00 a 18:00h
Horari cap de setmana
Pròximament
Edició
Fundació CIM, Barcelona
Contents

 • Disseny 3D: introducció a la interfície de 3Ds Max.
 • Manipulació d’objectes i transformacions bàsiques: còpies, matrius, alineacions…
 • Realització dels primers objectes 3D: Primitives estàndards i esteses.
 • Compound objects: treballar amb booleanes, dispersions i trajectes. 
 • Creació d’objectes de línia i objectes de malla: opcions d’edició i modificació.
 • Aplicar modificadors per alterar la geometria o les propietats dels objectes 3D.
 • Elements arquitectònics: inserir finestres, portes, escales, vegetació... 
 • Importació i exportació d’arxius amb diferent format. Creació de vincles entre programes.
 • Introducció a V-Ray: implantació i quadre de configuració.
 • Teoria de càmeres: introducció de càmeres a l’escena i les seves propietats físiques reals.
 • Il·luminació artificial per interiors i ambiental per exteriors. Ajustaments lumínics i d’exposició.
 • Generació de materials fotorrealistes. Mapejat i texturitzat en diversos objectes i formes.
 • Introducció a l’animació arquitectònica: moviments, girs, translacions, recorreguts…
 • Renderitzat final.
Information request

For more information please fill out the form below and we will contact you within 24 hours.

For more information, please contact us cursos@fundaciocim.org or call to 93 401 71 71.

Està orientat a professionals del sector de l'Arquitectura, Disseny d'Interiors, Disseny de Producte i Planificadors de territori, així com dissenyadors d'altres àmbits o Enginyers, que vulguin realitzar presentacions estètiques de productes finals.

Els cursos són impartits per personal de la pròpia fundació, amb una àmplia experiència en l'ús dels programes, tant a nivell formatiu com en l'ús d'aquests en projectes d'enginyeria.

Anul.lació d'un curs. La Fundació CIM es reserva el dret d'anul·lar el curs per falta de participants, cas en el qual es retornaría l'import de la matrícula abonada de forma íntegra i sense cap tipus de bonificació adicional.

Devolució per anul.lació. Si durant el període dels 7 dies anteriors a l'inici del curs es renuncia a la plaça, es retornarà l'import abonat o la plaça podrà ser ocupada per una altra persona. Un cop passat aquet termini, no es retornarà l'import de la matrícula.

Convalidacions. Per a saber quants crèdits de lliure elecció es convaliden per les hores totals del curs, cal adreçar-se directament a la secretaria de la facultat dels vostres estudis.

Faltes d'assistència. Per a poder superar el curs, cal complir un 80% d'assistència mínima. Si el curs té 20 sessions de 3 hores, el màxim nombre de faltes que es podràn produir són 4.