Solidworks - Superfícies

Purpose

Solidworks és un software CAD paramètric de disseny mecànic en 3D. Amb una àmplia implantació en diferents sectors industrials permet a l'usuari adquirir els coneixements  necessaris per plantejar i desenvolupar geometries complexes en el desenvolupament de productes mitjançant eines avançades de superfíciesA més de crear aptituds per planificar el procés de modelatge complet en 3d.

D'altra banda la realització d'aquest curs, permet realitzar l'examen oficialcertificant a l'alumne com a professional CSWP_SuperficiesA causa de l'alt grau de competitivitat al mercat laboral, aquest certificat ajudarà a justificar els coneixements avançats i el domini del programa davant les empreses.

Matriculació

Existeixen dues vies per inscriure's a un curs. Per una banda, es pot formalitzar la matrícula a través de la matriculació online, on s'hauran de seguir els següents passos:

  • Accedir a la matriculació del curs desitjat i omplir el formulari. Per poder gaudir del descompte del 50%, caldrà adjuntar l'arxiu de la matrícula vigent que l'acrediti com a estudiant o el full d'inscripció a l'atur.
  • Un cop enviat el formulari podrà triar la forma de pagament, mitjançant transferència bancària o Paypal. Seguidament rebrà un correu electrònic de confirmació de la matrícula. 

Per altra banda, en el cas que vulgueu matricular-vos de manera presencial, caldrà omplir un formulari d'inscripció a la recepció de la Fundació CIM (Horari: de 8:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h). Un cop comprovat el pagament, rebrà un correu electrònic de confirmació de la matrícula.

Descompte per a estudiants o persones en situació d'atur: A l'estar inclòs en sectors amb descomptes especials, haurà de presentar a la Recepció de la Fundació CIM la seva Matrícula d'estudis o el seu Full d'Inscripció a l'Atur. En aquests casos, la factura del curs sempre anirà a nom de l’estudiant, en cap cas a nom de cap empresa/fundació/cooperativa o associació i no es podrá bonificar per la Fundació Tripartita.

Normativa del curs: Per a poder-se matricular al curs és imprescindible tenir coneixements demostrables de Solidworks a nivell d'usuari mitjà-alt (per haver realitzat alguna formació en Solidworks amb anterioritat a la FCIM, o tenir experiència laboral amb la utilització de l’eina cad, o bé per haver superat l’examen oficial CSWA). Per obtenir el Diploma de la Fundació CIM i el Certificat d'Aprofitament del curs s'ha de complir amb el 80% mínim d'assistència obligatòria, aplicat al número total de sessions. L'alumne realitzarà una prova final per avaluar si el participant ha aconseguit el nivell mínim requerit per a l'obtenció del títol.

Les places disponibles s'adjudiquen per ordre de pagament. Si tens dubtes del contingut i del possible seguiment i aprofitament del curs,o el curs en el qual estàs interessat és tancat abans de matricular-te, pots posar-te en contacte amb cursos@fundaciocim.org o bé pel telèfon 93 401 71 71, per tal de poder concertar una entrevista amb el responsable del curs i aclarir els teus dubtes o reservar la teva plaça per a la propera edició.


Edition: Abril

Preu
490€
Amb descompte
245€
Duració
30h
Crèdits ECTS
ETSEIB: 1 crèdit FNB: 1 crèdit *matrícula grau vigent
Horari Dm i Dj
Inici: 24/04/2018 Final: 29/05/2018 de 18:00 a 21:00h
Horari cap de setmana
Pròximament
Ubicación
Fundació CIM. Barcelona
Contents

1. Creació de corbes

a.  Spline 2D/3D (ajustar splines, tipus de splines…)

b. Corbes 3D (lineas de partició, projecció de corbes…)

c. Imatges de croquis

d. Eines avançades de corbes (corba cara o corba d'intersecció)

 

2. Eines de creació de superfícies I

a. Extrusió

b. Revolució

c. Escombrat

d. Recobrir

 

3. Eines de creacion de superfícies II

a. Superfície limitant

b. Emplenar superfície

c. Superfície plana

d. Superfície reglada

 

4.  Eines d'edició de superfícies I

a. Equidistanciar superfície

b.  Remplazar cara

 

5. Eines d'edició de superfícies II

a.  Estendre

b. Retallar

c. Eliminar cara

d. Cosir

e. Donar espessor

Information request

For more information please fill out the form below and we will contact you within 24 hours.

For more information, please contact us cursos@fundaciocim.org or call to 93 401 71 71.

Està orientat a professionals del món de l'enginyeria, especialment Enginyers Mecànics, Enginyers de Producte i Enginyers Industrials, enfocats al sector del disseny de productes que tinguin coneixements demostrables de Solidworks i, vulguin ampliar la seva profesionalitat.

Els cursos són impartits per personal de la pròpia fundació, amb una àmplia experiència en l'ús dels programes, tant a nivell formatiu com en l'ús d'aquests en projectes d'enginyeria.

Anul·lació d'un curs. La Fundació CIM es reserva el dret d'anul·lar el curs per falta de participants, cas en el qual es retornaría l'import de la matrícula abonada de forma íntegra i sense cap tipus de bonificació adicional.

Devolució per anul.lació. Si durant el període dels 7 dies anteriors a l'inici del curs es renuncia a la plaça, es retornarà l'import abonat o la plaça podrà ser ocupada per una altra persona. Un cop passat aquet termini, no es retornarà l'import de la matrícula.

Convalidacions. Per a saber quants crèdits de lliure elecció es convaliden per les hores totals del curs, cal adreçar-se directament a la secretaria de la facultat dels vostres estudis.

Faltes d'assistència. Per a poder superar el curs, cal complir un 80% d'assistència mínima. Si el curs té 20 sessions de 3 hores, el màxim nombre de faltes que es podràn produir són 4.